Gewürztraminer Elzas

€ 12,50 € 11,50 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 14 dagen.

Aantal

Laat u zich een keer verrassen door deze wijn. De historische Rittersberg in de Elzas geeft kleine druiven die met de hand worden geplukt als ze overrijp zijn.
De neus is krachtig en complex, een explosie van exotisch fruit zoals lychee, passiefruit, ananas, mango, (sinaasappelschil) en specerijen. Het mooie is: het komt ook weer terug in de mond, waardoor u het alsnog een keer ervaart. Hij heeft een lange afdronk waardoor u lang kunt nagenieten.

Deze wijn past perfect bij pittige gerechten zoals nasi en andere Indische of Aziatische gerechten, maar ook bij ganzenlever, krachtige kazen, of bij een dessert. Wordt ook veel gedronken als aperitief.

Het is ook een zeer goede biologische bewaarwijn (tot circa 10 jaar).

Domaine Bernhard & Reibel

Domaine Bernhard & Reibel is ontstaan uit de passie voor wijn en wijnbouw door Cécile Reibel en haar man Robert Bernhard.

Beide families maakten al meerdere generaties wijn.

Het terroir is momenteel 19 hectare, waarop jaarlijks meer dan 120.000 flessen wijn worden geproduceerd.

Het domaine wordt geleid door Madame Cécile Bernhard en haar zoon Pierre.

Op verschillende hellingen hebben zij meerdere soorten druivenrassen staan. Doordat ze op het hoogste niveau werken is er gekozen voor de Biodynamische teelt.

Al deze wijngaarden worden dus biodynamisch bewerkt waardoor er prachtige bio wijnen ontstaan op het hoogste niveau. Dit resulteert in wijnen met karakter en rijkdom.

Domaine Bernhard & Reibel
20 Rue de Lorraine
67730 Chatenois
www.domaine-bernhard-reibel.fr

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.